03.11.2022

Navdušenje po premieri ELITECAD Architecture 16

Z novim sloganom ELITECAD-a "Feel free to expect more" smo stranke in partnerje povabili na premiero popolnoma prenovljene različice naše programske opreme za arhitekturno projektiranje. Pričakovanja gostov na ekskluzivnem dogodku 10. oktobra 2022 v Linzu so bila visoka in navdušenje občinstva med ter po predstavitvi je nakazalo, da bo uradna izdaja ELITECAD Architecture 16 zelo želen vrhunec ob koncu leta!
Premiera ELITECAD Architecture 16
Oglejte si povzetek in pridobite prve vpoglede v novo različicoo
Za zveste spremljevalce ELITECAD-a je bila lokacija dogodka v centru Ars Electronica v Linzu že dobro znana. Toda edinstveni Deep Space z 16x9m projekcijo v 8K je v kombinaciji z najnovejšimi inovacijami, kot impresivna predstava, presenetil celo tiste, ki preizkušajo novo različico ELITECAD 16. Ekskluzivni predogled 10. oktobra je bil prepričljiv v celoti, od prvega pogleda na popolnoma prenovljen uporabniški vmesnik, preko novih inteligentnih možnosti pri modeliranju in prikazovanju načrtov, vse do optimalnega sodelovanja in še bolj impresivne vizualizacije.

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji je v ELITECAD-u zagotovljena popolna svoboda pri načrtovanju brez omejevanja učinkovitosti. Naša ekipa je vse to predstavila na premieri verzije 16 in z njo resnično navdušila občinstvo.
Na koncu je bilo jasno: ELITECAD Architecture 16 nudi popolno podporo pri vseh projektih, ne glede na to, ali gre za objekt proste oblike, energetsko učinkovito stanovanjsko zgradbo ali kompleksen BIM projekt. Vseeno bo treba potrpeti do konca leta. ELITECAD Architecture 16 bo izšla decembra 2022. Še namig - poleg različice 16 bomo dodali nekaj funkcij, ki še niso bile prikazane na predstavitvi.

Ker z ELITECAD-om lahko vedno pričakujete več!

Doživite premiero ELITECAD Architecture 16
kot virtualno predstavo ob uradni izdaji!

Odkrijte najbolj vroče funkcije takoj ob uradni izdaji. Celoten posnetek dogodka bo skupaj s povsem novo različico izšel ob koncu leta.
Registrirajte se tukaj in prejmite povezavo takoj ob izidu nove različice.

Vaši podatki bodo uporabljeni samo za pošiljanje povezave do posnetka skupaj z obvestilom, da je ELITECAD Architecture 16 izšel. Vključena ni registracija za glasila ali druga sporočila. Če pa želite, pa se lahko kadarkoli tukaj naročite na glasilo ELITECAD s praktičnimi nasveti in dragocenimi informacijami.