12.10.2020
Svetovna premiera ELITECAD Architecture 15
Modeliranje zgradb in predstavitev na najboljši možen način.
Na ekskluzivnem dogodku za stranke in partnerje v centru Ars Electronica Center Linz, je bila 12. oktobra 2020 predstavljena popolnoma nova programska različica ELITECAD Architecture 15.
Posebni poudarki različice vključujejo inteligentna orodja za načrtovanje, za še bolj podrobno opisovanje modelov in z njimi povezanih načrtov, obsežno razširitev funkcij in široko povezljivost s preostalim svetom na področju načrtovanja. To in še veliko več lahko doživite v poglobljenem prostoru AEC.
Učinki stereoskopskega izhoda predstavljeni na površini 16x9m so bili impresivni. Polet nad "železniškim mostom Linz" kot oblak točk pa je bil poseben vrhunec večera.

ELITECAD pomeni enostavno, hitro in učinkovito (timsko) delo. Osredotočenost na povezljivost v ELITECAD Architecture 15 je zato logičen korak v globalnem povezovanju. Na premieri so bili predstavljeni številni vmesniki do drugih proizvajalcev programske opreme in platform, kot tudi inovativne funkcije in tokovi dela, ki so neposredno integrirani v ELITECAD.
Impresivna svetovna premiera uspešne različice, ki je združila ELITECAD, kupce in partnerje.
Doživite predstavitveni dogodek
ELITECAD Architecture 15
zdaj in v celoti.
Dogodek je bil posnet in je od novembra dalje na voljo na spletu. Registrirajte se tukaj in prvi boste izvedeli vse podrobnosti o ELITECAD Architecture 15.