iPROSTOR d.o.o.
O nas

Podjetje iPROSTOR d.o.o. je zanesljiv in kompetenten partner na področju digitalnih tehnologij v proizvodnji, načrtovanju, izgradnji in upravljanju grajenega prostora. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2015, zaposleni in zunanji sodelavci pa imajo več kot 25 let izkušenj pri delu z BiM metodologijo dela, BiM programi, tehnično podporo in izobraževanjem.
Smo aktivni član SiBiM združenja od samih začetkov in trudimo se prispevati k razvoju digitalizacije gradenj.
Naša poslovna filozofija
Partner, ne zgolj dobavitelj!
V času, ko se sodelovanje kolikor se le da preusmerja v "oblak", ko prijazno besedo strokovnjaka nadomeščajo t.i. boti in spletni portali za viralno samopomoč, v našem podjetju v prvi vrsti ostajamo zvesti človeškemu stiku. To pa ne pomeni, da ne sledimo času, ravno nasprotno, v ozadju skrbimo za stalen razvoj naših storitev s pomočjo prihajajočih in hitro razvijajočih se tehnologij. Naša poslovna filozofija se kljub hitremu razvoju digitalnih tehnologij in poslovnih modelov ne menja!
Proizvajalcem in udeležencem v izgradnji objektov želimo biti partner v razvoju in prispevati k njihovem razvoju ter poslovnem uspehu.
CEO
Mitja CIZEJ u.d.i.g.
V devetdesetih letih preteklega stoletja soustanovitelj prve zasebne gospodarske družbe v Sloveniji, razvijalec in manager na področju informacijskih tehnologij za potrebe gradbene industrije, oče
uvedbe programske opreme Allplan in številnih drugih v Sloveniji, vizionar in poslovnež.
Kariera v podjetju iPROSTOR
Junior trainer
Želite postati certificirani BIM trener in skozi pomoč podjetjem priti do željene kariere.
Podrobnosti
Prijava
Senior trainer
Izkušenim strokovnjakom s področja arhitekture in afiniteto do CAD nudimo sodelovanje v obojestransko korist.
Podrobnosti
Prijava
Tehnična podpora
Strokovnjak iz področja informatike z afiniteto do CAD sistemov dobi dobro plačano delo z možnostjo osebne rasti.
Podrobnosti
Prijava