Najbolj prilagodljiv način predstavitve stavb in opreme

Želite puste osnovne modele ali grobe IFC podatke narediti privlačne, jih prilagoditi okusu vaše stranke in jo prepričati z vrhunskimi (VR) predstavitvami?
Naš ELITECAD Styler je edinstvena alternativa kompleksnemu 3D modeliranju in profesionalni vizualizaciji arhitekture. Ustvarite posebno privlačne stavbe ali notranjo opremo za poslovne in zasebne stranke skozi enostavno uporabniško izkušnjo.

En model, tisoč možnosti

Z ELITECAD Stylerjem oblikujte za stranke vizualno privlačne projekte z detajli, ki so v realnem času pripravljeni na osupljivo interaktivno (VR) predstavitev. Preprosto uvozite osnovni model - npr. prek vmesnika IFC in ga opremite z elementi iz knjižnice, ga nadgradite s čudovitimi teksturami, spremenite površine ali materiale in ustvarite idealno postavitev z izbiro ustreznih pogledov in osvetlitev.
Naš ELITECAD Styler dodaja visoko vrednosti na področju notranje opreme, upravljanja nepremičnin in premičnin. Oživite stavbe tako, da v trenutku ustvarite poljubno število popolnoma individualnih variant, kadar koli, z enim samim klikom. Ne glede na vrsto predstavitve ali občinstvo boste oblikovali popolno rešitev za vsakogar!
Namesto praznih prostorov predstavite žive sanje
Spremembe po meri kadar koli: ali jih vnaprej pripravite sami ali skupaj s stranko neposredno med digitalnim sprehodom. Pisarna se v hipu spremeni v otroško sobo. Naslednji sestanek je pri glasbeniku? Naj bo zvočno izolirana glasbena soba. Vaša stranka živi daleč stran? Pošljite zanimivo spletno predstavitev opreme. Z ELITECAD Stylerjem lahko naredite več kot le posamezne zasnove - ustvarite tudi impresivno grafiko in video posnetke!
prenesite vaš ELITECAD Styler zdaj
ELITECAD Styler - Video
Najbolj prilagodljiv način predstavitve stavb in opreme
Virtualna Resničnost (VR) popolnoma intergrirana
V ELITECAD Styler Virtualna resničnost ni le vključena, temveč popolnoma interaktivna!
Intuitivna integracija VR v ELITECAD je edinstvena na področju CAD-a in programske opreme za arhitekturno projektiranje. Nudi številne načine interakcije, ki jih industrija še ni videla. Skratka, navidezna resničnost je vedno na voljo kot način prikaza, ki omogoča neposredno prilagajanje in takojšnjo vizualizacijo. Ni vam potrebno preklopiti v drugo programsko opremo ali predati podatkov zunanjemu ponudniku storitev VR. Z ELITECAD-om je mogoče uporabljati vsa običajna VR očala in vhodne naprave. Pozorno spremljamo tudi novitete, da lahko nenehno širimo podprte tehnologije. Več o VR in ELITECAD >>
Oculus Rift
Oculus Rift očala in kontrolniki so v ELITECAD-u popolnoma podprti.
HTC Vive
HTC Vive in podprti kontrolniki so v ELITECAD-u popolnoma podprti.
Microsoft Mixed Reality
Vsa Microsoft Mixed Reality očala so v ELITECAD-u privzeto podprta.
Vhodne naprave
Popularne vhodne naprave kot so PS4, X-BOX in VR kontrolniki so prav tako popolnoma podprti.
ELITECAD Styler – funkcionalnost pri roki
Odpiranje in shranjevanje modelov
Odprite ELITECAD modele ali modele tretjih oseb preko IFC vmesnika, jih shranite in ponovno naložite z lastnimi modifikacijami upodobitev.
številni vmesniki za uvoz
Uvažajte podatke iz številnih 3D formatov kot DXF, 3DS, SAT ali SketchUp in jih vključite v vaš popolnoma nov model.
Prilagoditev prikaza modela
Preklapljajte med pogledi in izdelajte lastno konfiguracijo vidnosti s pomočjo upraviteljev plasti, etaž in skupin gradnikov.
Prilagajanje objektov
Izberite opremo iz številnih knjižnic in preprosto pripravite izvod za posebne potrebe strank na istem modelu.
Povezava s 3D spletnimi platformami
Prenesite 3D modele iz spletnih platform kot so parts4cad in jih postavite neposredno v vaše ELITECAD modele.
Sprememba materialov
Vam barva ali tekstura ni všeč? S preprostm klikom jo spremenite skladno z vašim okusom ali individualnim stilom vaše stranke.
3D upodobitev v realnem času
Sprotno in podrobno preverjajte vaše spremembe modela v visoki ločljivosti upodobitve in v realnem času.
Walkthrough mode
Prosto se pomikajte skozi model in okolico v načinu "Walkthrough mode"s pomočjo miške, tipkovnice ali igralne konzole.
Virtualna Resničnost
Potopite se v vaš model z očali za VR izkusite digitalni projekt kot bi bil resničen. Želite popravke? Naredite jih neposredno v VR načinu!
Izvoz slik in video posnetkov
Izdelajte osupljive upodobitve, pripravite grafike in video posnetke, shranite poti kamere in pripravite virtualne prehode skozi model v obliki 360° video posnetkov.
Dokumentacija z uporabo BIMcollab
Z uporabo vgrajenega BIMcollab vmesnika so spremembe in zahteve strank lahko dokumentirane, shranjene in upravljane v osrednjem spletnem portalu.
Stereoskopski prikaz
V novi verziji je privzeto vgrajena podpora za Stereoskopski zaslon (kot Schneider Digital) in rdeče/zelena očala za prostorsko zaznavanje.
Maksimalna povezljivost z ELITECAD Styler vmesniki za uvoz

Popolna integracija

ELITECAD, IFC2x3, IFC4, CAD400, DWG/DXF, SketchUp, PDF, IGES 2D, oblaki točk, SAT, PNG, JPEG, BMP, TIFF, GIF, 3DS, MI

Opcijsko

Unigraphics, Solidworks, Parasolid, IGES 3D, STEP, VDA-FS, CATIA4, CATIA5, Inventor, Pro/E
Sistemske zahteve & jezikovne opcije
Iščete nekaj drugega?
Kaj pa ti produkti:
ELITECAD Architecture
Popolna funkcionalnost za arhitekturno projektiranje, 2D risanje, urbanistično načrtovanje in ostale strokovnjake v AEC industriji.
ELITECAD Viewer (Pro)
Učinkovito sodelovanje na podlagi natančnega vpogleda v 2D, 3D in BIM podatke za vse vključene.
Vaši projekti, naši eksperti.
Spoznajte naše produkte skozi individualno predstavitev!
Naš čas je vaš, saj sta zadovoljstvo strank in personalizirane storitve naša največja prioriteta. Če imate vprašanja ali izzive, vam z veseljem odgovorimo. Spoznajte produkte, ki vas zanimajo v živo, zaupajte nam vaše značilne naloge in zahteve, s katerimi se soočate pri svojem vsakodnevnem poslu, mi pa vam bomo ponudili praktično rešitev, da boste dosegli popoln rezultat.
Kateri produkti vas zanimajo?*