01.02.2021

Verzija 15 prinaša novosti za ELITECAD Viewer (Pro) in ELITECAD Styler

Nova verzija prinaša tudi razširjeno funkcionalnost in uporabnost naših programskih izdelkov za pregledovanje in vizualno oblikovanje obstoječih ELITECAD ali IFC modelov.
Pregledujte več, oblikujte še enostavneje. Nova različica 15 v naših programskih izdelkih omogoča točno to vsem, ki želite imeti dostop do modelov ELITECAD ali IFC brez izkušenj s CAD programsko opremo. Poleg posodobljenega uporabniškega vmesnika lahko pregledujete in vizualno dodelate podrobnejše modele, poleg tega pa lahko bolje sodelujete zahvaljujoč dodatnim orodjem in vmesnikom. Na kratko: več možnosti za malo ali nič denarja!

Spodaj najdete pregled poudarkov za ELITECAD Viewer 15 ELITECAD Viewer Pro 15 in ELITECAD Styler 15. Podrobnejši pregled novosti v celoti najdete tukaj v PDF formatu:
Release notes ELITECAD Viewer / Styler 15
Vtisi o verziji 15
Nova verzija ELITECAD Viewer (Pro) in ELITECAD Styler nudi mnogo dodatnih funkcij za delo z modeli in načrti brez izkušenj s CAD softverom. Oglejte si nekaj vtisov o novostih v galeriji na desni (povečajte sliko s klikom nanjo).

Poudarki verzije 15 po posameznih produktih


Kaj je novega v ELITECAD Viewer 15

Brezplačni pregledovalnik ELITECAD Viewer ponuja hiter in enostaven dostop do arhitekturnih in drugih CAD modelov. V najnovejši različici 15 programska oprema zdaj vsebuje dodaten vmesnik IFC4 za projekte (open)BIM in podpira tudi vse datoteke v formatu ELITECAD različice 15. Poleg tega lahko pridobite še podrobnejše vpoglede s prikazovanjem informacij o komponentah prek novih možnosti atributov v ELITECAD -u 15. Nenazadnje posodobljen uporabniški vmesnik v slogu Office 2019 še dodatno prispeva k priročnemu ravnanju s programsko opremo.

ELITECAD Viewer 15 je na voljo za brezplačen prenos na strani s produkti.
Kaj je novega v ELITECAD Viewer Pro 15

Različica Pro vključuje funkcije in vmesnike, ki so bistveni za strokovno sodelovanje pri projektih, vendar jih je še vedno enostavno upravljati brez poglobljenega znanja CAD. Poleg novih funkcij, navedenih zgoraj v brezplačni različici, ELITECAD Viewer Pro 15 zdaj ponuja revizijski oblak za dokumentiranje sprememb, pa tudi neposredno integracijo BIMcollaba z orodjem za upravljanje BCF, za idealno sodelovanje na področju upravljanja zadev in vprašanj. Poleg tega je bil uveden najnovejši vmesnik DXF.

Če vas zanima ELITECAD Viewer Pro 15, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. Stranke s premium podporo prejmete povezavo za prenos in kodo za novo verzijo samodejno po elektronski pošti.


Kaj je novega v ELITECAD Styler 15

Z orodjem ELITECAD Styler oblikujte vizualno privlačne projekte, podrobno prilagojene naročnikokvim željam, ki so takoj pripravljeni na osupljivo interaktivno (VR) predstavitev. Vse, kar potrebujete, je osnovni model za uvoz. Idealen način predstavitve stavb in drugih objektov - zdaj je ELITECAD Styler postal še boljši! Poleg vseh zgoraj naštetih funkcij v dveh izdajah Viewer ELITECAD Styler 15 ponuja inteligentno upravljanje elementov knjižnice, ki omogoča hitro in vedno lokacijsko pravilno menjavo elementov prek referenčnih točk. Novost je tudi dodatna orodna vrstica "3D platforms" za neposreden dostop do elementov knjižnice z interneta, pa tudi za neposredno integracijo parts4cad s strani CADENAS. Poleg tega so bili posodobljeni vsi uvozni vmesniki (npr. SketchUp 2020), zagotovljena je združljivost z najnovejšo opremo VR, zdaj je možen stereoskopski prikaz.

Če vas zanima ELITECAD Styler 15, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. Stranke s premium podporo prejmete povezavo za prenos in kodo za novo verzijo samodejno po elektronski pošti.
Več informacij