Izobraževnje je ključ do prihodnosti in prihodnost je naš posel.

Dobro izobraževanje je trdna podlaga za nadgradnjo industrije. Kot je opredeljeno v našem vodilnem načelu, je prihodnost naše podjetje, zato se počutimo soodgovorni za pomoč mladim talentom z najboljšimi orodji in strokovno podporo na njihovi poti, da postanejo strokovnjaki.

Fakultete ali šole, njihovi profesorji oziroma učitelji so upravičeni do naše brezplačne programske opreme in izobraževanja kot del Izobraževalnega Partnerstva, da lahko študenti aktivno pričnejo z našim Študentskim Programom.

ELITECAD Izobraževalni program

Ne glede na to ali ste profesor, direktor izobraževalne ustanove, bruc, ali tik pred zaklučkom študija – naš izobraževalni program je lahko v pomoč vsem!
Izobraževalno partnerstvo
Za boljšo kakovost izobraževanja izkoristite brezplačno vrhunsko programsko opremo, vključno z izobraževanji, odlično podporo in praktičnim vpogledom v vsakodnevno poslovanje s predavanji gostov in podporo iz naše mreže.
more details >>
Program za študente
Naša ponudba za študente od dodiplomskega do podiplomskega programa vključuje brezplačno različico ELITECAD za celotno obdobje vašega izobraževanja, vključno s podporo Premium, video vadnicami, tekmovanji in kvizi, vstopnicami za sejme in industrijske dogodke, ...
more details >>

Naše strokovno znanje za bodoče strokovnjake

XEOMETRIC že več kot 30 let razvija profesionalno programsko opremo na področju arhitekture in mehanike. Naša svetovno znana programska znamka ELITECAD združuje preprosto in intuitivno rokovanje z najučinkovitejšimi in sodobnimi funkcijami. Ponosni smo, da naša vodilna 3D CAD tehnologija navdušuje številne stranke na vseh celinah. Vendar to za nas ni dovolj.
Nenehno ustvarjamo revolucionarne funkcije, ki olajšajo vedno zahtevnejše vsakodnevno delo arhitektov in načrtovalcev.
To zahteva zlasti uporabniku prijazno programsko opremo z vsestranskimi funkcijami in inteligentno avtomatizacijo. Poleg tega smo vedno pripravljeni prisluhniti povratnim informacijam naših strank in spremljati nove trende ter tako zagotoviti, da so naši uporabniki vedno navdušeni nad novostmi. Skratka: radi imamo to, kar počnemo. Za popolno izkoriščanje naših izdelkov nudimo strokovno usposabljanje in osebno podporo.

Toda zakaj vse to omogočate zgolj poslovnim uporabnikom?
Saj ne. Ravno nasprotno od tega smo oblikovali privlačno ponudbo za pomoč in stalno podporo univerzam, visokim šolam in drugim izobraževalnim ustanovam ter njihovim študentom.

Oblikujmo prihodnost skupaj

Izkoristite vse ELITECAD prednosti za univerze in srednje šole – pošljite povpraševanje za podrobnejše informacije o našem Izobraževalnem partnerstvu:

Vaše koristi Izobraževanega partnerstva

 • Brezplačne izobraževalne licence
  Delovne postaje vaše izobraževalne ustanove opremimo z brezplačnimi izobraževalnimi licencami najnovejše različice ELITECAD.
 • izobraževanje v živo
  Po namestitvi vas obiščemo in izvedemo podrobno uvajanje za vaše profesorje, tutorje in inštruktorje.
 • Premium podpora
  Naše usposobljeno osebje vam nudi brezplačno pomoč pri reševanju izzivov in zastojev, ki se pojavljajo pri uporabi.
 • Vedno najnovejša tehnologija
  Brezplačne posodobitve vam omogočajo stalen stik z najnovejšo tehnologijo in podporo za nove funkcije.
 • Prenos znanj
  Izboljšajte učni načrt z gostujočimi predavanji strokovnjakov ELITECAD-a o temah, kot so BIM, 3D CAD, vizualizacija, arhitekturno ali organsko oblikovanje.
 • Student program
  Popoln dodatek k izobraževalnemu partnerstvu je naš študentski program z brezplačno programsko opremo, podporo, vajami, tekmovanji itd.
Program Študent
Izrazite svojo ustvarjalnost, dajte svojim idejam edinstveno obliko.
Z našo programsko opremo in našo popolno podporo.
Začnite vašo prihodnost z ELITECAD-om zdaj
1
prenesite študentsko različico
ELITECAD je za študente, mentorje in učitelje vedno brezplačnona voljo v svoji najnovejši različici. Če želite aktivirati programsko opremo, naložite potrdilo o trenutnem statusu.

prenesite zdaj >>

2
prvi koraki
Naša serija videoposnetkov „Prvi koraki" je idealna podlaga za začetek dela z ELITECAD Architecture. Poglejte in ponovite prikazano v videoposnetkih.
video vadnice >>

3
napredne vaje
Pridobite poglobljeno znanje z našimi PDF vadnicami. Začnite z osnovnimi stopnjami tečajev in sodelujte z nami, dokler ne obvladate naprednih vaj. Kmalu boste pravi ELITECAD profesionalec!
PDF vadnice >>

4
podpora ko jo potrebujete
V primeru, da se vam kdaj zatakne vam naša ekipa Premium podpore z veseljem pomaga. Samo pokličite nas ali nam pošljite spletno zahtevo za podporo, eden od naših strokovnjakov vam bo pomagal.
Premium podpora >>

5
novice, dogodki & še več
Ostanite v stiku z nami prek našega glasila za izobraževanje in naših kanalov v družabnih medijih. Pridobite novice, nasvete in zvijače ter si zagotovite najboljše ponudbe, vstopnice za dogodke in še več!
prijava na izobraževalne novice >>

Vaše koristi programa Študent
Brezplačna študentska različica
Pridobite brezplačno licenco ELITECAD za celotno obdobje izobraževanja. Preprosto kliknite spodnji gumb, izpolnite obrazec in pripravljeni ste na začetek.
Video & PDF vadnice
Naše vadnice vam pomagajo pri prvih korakih v ELITECAD-u in postavijo popolne temelje za vaše projekte. Glejte in ponavljajte, korak za korakom. Kmalu boste pravi strokovnjak za ELITECAD.
Vključen Premium Support
Od namestitve in konfiguracije do vsakodnevne uporabe - skupina za podporo ELITECAD Premium vam je na voljo popolnoma brezplačno, kadar koli se soočite z vprašanji ali izzivi.
Dostop do industrijskih dogodkov
Redno sodelujemo na sejmih, konferencah in številnih drugih industrijskih dogodkih. Obiskovalci so vedno dobrodošli in pogosto prek našega glasila podarjamo brezplačne vstopnice. Torej, registrirajte se zdaj in izkoristite to možnost!
Tekmovanja & izzivi
Pokažite nam svoje sposobnosti in ustvarjalnost na naših tekmovanjih! Vse podrobnosti so objavljene preko glasila Izobraževanje. Registrirajte se in sodelujte v naslednjem izzivu.
Podprt začetek kariere
Izkoristite našo podporo tudi po diplomi. Za začetek kariere vam ali vašemu bodočemu delodajalcu ponujamo poseben popust na komercialne licence ELITECAD. Preprosto nas kontaktirajte in pogovorili se bomo o podrobnostih.
Še kakšna vprašanja?
Z veseljem vam odgovorimo!