ELITECAD Architecture

Enostavno. Hitro. Učinkovito. Parametrično.
Uporabniku prijazna CAD programska oprema z inovativnimi funkcijami, ki modeliranje stavb spremeni v odlično izkušnjo.

Zakaj ELITECAD Architecture?

ELITECAD arhitektura temelji na intuitivni aplikaciji v neposredni referenci z modelom.
 • Več kot le načrti in "lepe slike"
  Z ELITECAD Architecture ustvarjate 3D modele stavb z dodano vrednostjo. Prijaznost do uporabnikov naše programske opreme vam omogoča hitro oblikovanje modelov, ki samodejno generirajo vse parametrične komponente z zbirko podatkov v ozadju. Z uporabo te parametrične strukture lahko projektanti brez dodatnih naporov izvedejo vrednotenja in grafične izpise količin skladno s standardi v posameznih državah - vključno s preračuni ob spremembah.
 • Vedno se osredotočite na celotno sliko
  Z enim klikom lahko spremenite upodobitev v ELITECAD-u. 2D, 3D, skriti robovi, žični okvir ali visokokakovostno upodabljanje - karkoli želite! Nobena druga programska oprema ne spremeni upodobitve tako hitro kot naša, kljub temu, da je celoten model, vključno z vsemi detajli, načrti in etažami shranjen v eni datoteki.
 • Perfekten start vašega BIM projekta
  Informacijsko modeliranje stavb ne moremo izvajati brez inteligentnega 3D modeliranja. Ta prvi, a pomemben korak, je podlaga za uspeh v naslednjem BIM projektu. ELITECAD Architecture vam pomaga ta korak narediti varno, enostavno in hitro.
 • Vgrajena VR virtualizacija v realnem času
  Ob uporabi naše programske opreme vam modela ni potrebno izvoziti v zunanjo aplikacijo, da bi pridobili dodatne možnosti nastavitev upodobitve. Popolnoma integrirana inovativna VR upodobitev v realnem času nudi možnost virtualnega sprehoda skozi vaš model, omogoča neposredne spremembe modela, ki se samodejno sinhronizirajo z vašimi 2D in 3D načrti. Z uporabo 3D očal, igralnih palic ali celo brez dotika, postanejo poteze za upravljanje doslej neznana uporabniška izkušnja.
Kako enostaven za uporabo je ELITECAD?
Koliko časa potrebujete za izdelavo 3D BIM modela s popisi količin?
S programom ELITECAD lahko to storite v manj kot 10 minutah. Prepričajte se sami.
ELITECAD Architecture verzije
Izberite ustrezno vezijo glede na
vaše individualne potrebe!
ELITECAD Architecture
Neomejeno število struktur
Neomejeno število etaž
vse proste oblike
Povpraševanje
Zahtevek
ELITECAD Architecture
Small business
1 struktura
3 etaže (razširljivo)
omejitev prostih oblik
Povpraševanje
Zahtevek
Študentska verzija
V izobraževalne namene
Najnovejša izdaja
omejitev izvoza
Brezplačno
Prenos
Preizkusna
verzija
30 dni brezplačno
Najnovejša izdaja
omejitev izvoza
Brezplačno
Prenos
Vmesniki
ELITECAD podpira uvoz in izvoz številnih formatov datotek za učinkovito delo v vsaki projektni skupini.
 • BIM - Building Information Modeling
  ELITECAD ima certifikat IFC in zagotavlja izmenjavo parametričnih gradbenih objektov. Z upraviteljem BCF je mogoče dokumentirati in slediti težavam v modelu IFC. Idealno za učinkovito sodelovanje.
 • DXF / DWG
  Vmesnik za izmenjavo DXF/DWG datotek omogoča podrobne nastavitve uvoza in izvoza. Zaradi sodelovanja z Open Design Alliance skrbimo, da je vmesnik vedno posodobljen.
 • (3D) PDF
  ELITECAD podpira ustvarjanje datotek PDF s prepoznavanjem velikosti papirja. Poleg tega je mogoče ustvariti 3D PDF datoteke, ki vam omogočajo skupno rabo modela z ljudmi, ki nimajo dostopa do aplikacije CAD.
 • Lumion
  Ustvarite popolne slike in animacije iz digitalnega modela stavbe. Uvoz iz ELITECAD-a je najbolj preprost. En klik in model Lumion se sinhronizira z ELITECAD-om.
 • SketchUp
  Vmesnik za izmenjavo SketchUp datotek omogoča dostop do neštetih objektov v CAD knjižnicah. Prenesite želene modele s spleta, na primer 3DWarehouse in jih preprosto uvozite.
 • California.pro
  BIM2AVA vam omogoča, da digitalni model stavbe v ELITECAD-u ali datoteko IFC v programu California.Pro spremenite v model stavbe za komercialne namene in procese.
 • 3DS
  Izvoz in uvoz datotek 3DS omogoča uporabo 3D geometrije in modelov iz 3DS Max in vseh drugih sistemov, ki lahko berejo ali pišejo ta format.
 • Drugi vmesniki
  Oblak točk, model terena, Shape, Interlis, SAT, STL, PNG, JPEG, VRML, U3D, CAD400, Gamma-Ray,...
  Optional: STEP, VDA-FS, IGES2D, IGES3D, CATIA, Inventor, Pro/E
Dodatni moduli za ELITECAD
Modul teren prikazuje tridimenzionalni teren z interpretacijo točk in krivulj v prostoru. Teren je mogoče modelirati in dopolniti s cestami, podpornimi zidovi, točkami in količinami izkopa. Po izvedenih spremembah v terenu program izvede popravke količin. Teren je logično prikazan v tlorisih, pogledih in prerezih ter zagotavlja pripravo pripravo načrt izkopa.
Modul kanalizacija ustvari tridimenzionalno kanalizacijsko omrežje in ga logično prikaže v tlorisih, pogledih in prerezih ter izpiše natančne popise sestavnih delov celotnega kanalizacijskega omrežja.
Profesionalno orodje za izračun krivulje vožnje ambicioznim arhitektom ali načrtovalcem cest omogoča, da interaktivno preverijo pretočnost prometnih poti s 15 shranjenimi standardnimi referenčnimi vozili v skladu s predpisi FGSV (Nemško združenje za raziskave cest in prometa).
Reference
Uspešni arhitekti uporabljajo ELITECAD
Želite vedno uporabljati najnovejšo izdajo programa ELITECAD in potrebujete hitro ter zanesljivo podporo pri vaših izzivih? Potem priporočamo ELITECAD Premium Podporo.
Vaši projekti, naši eksperti.
Spoznajte naše produkte skozi individualno predstavitev!
Naš čas je vaš, saj sta zadovoljstvo strank in personalizirane storitve naša največja prioriteta. Če imate vprašanja ali izzive, vam z veseljem odgovorimo. Spoznajte produkte, ki vas zanimajo v živo, zaupajte nam vaše značilne naloge in zahteve, s katerimi se soočate pri svojem vsakodnevnem poslu, mi pa vam bomo ponudili praktično rešitev, da boste dosegli popoln rezultat.
Kateri produkti vas zanimajo?*