Učinkovito arhitekturno načrtovanje

Začnite z delom takoj

Arhitekturno načrtovanje je kompleksna naloga, ki vključuje podrobno strokovno znanje, poznavanje standardov in predpisov, kreativnost in estetiko. Zato je naš cilj arhitektkom ponuditi učinkovita in uporabniku prijazna orodja. V ELITECAD-u so uporabniki vedno osredotočeni na osnovne naloge, medtem ko programska oprema skrbi za vse druge potrebne procese v ozadju. Dolgotrajne priprave in naporne ročne nastavitve pred začetkom projekta so preteklost. ELITECAD poenostavi in pospeši vaš potek dela pri projektiranju.

Uporaba projektov, predlog in različic vam omogoča kreiranje in spreminjanje modelov v rekordnem času. Praktične predloge projektov vam omogočajo, da takoj začnete s fazo projektiranja za izvedbo. Individualne projekte in variante, kot tudi nove predloge projektov za nadaljno uporabo, lahko ustvarite hitro in enostavno. Naša video priporočila na koncu te strani prikazujejo nekaj vpogledov v intuitivni potek dela z ELITECAD-om.

Individualen, a hiter


Vsi vaši projekti so individualni, zato predloge projektov za vas niso uporabne? Kreiranje prilagojenih arhitekturnih objektov ni nujno zamudno. ELITECAD podpira unikatno oblikovanje z inteligentnimi funkcijami.

Na primer, s klikom na narisano poljubno 2D konturo lahko program generira indivdualno 3D strukturo, vključno s kotami. Preprosto lahko takoj začnete z izdelavo podrobnejših načrtov. Preizkusite to uporabno funkcijo v naših video priporočilih na koncu te strani.

Inteligentna orodja za načrtovanje

Profesionalni arhitekturni projekti so veliko več kot le preprosti modeli zgradb. Obogateni so s kreativnimi elementi in nas impresionirajo z oblikovalskimi detajli. Vrata, okna, stekleni elementi, strehe in odprtine so ključni elementi v arhitekturnem načrtovanju, saj vsakemu objektu dodajo individualost. Če dodamo še nekaj elementov iz knjižnjice, ustvarimo realističen pogled in modelu vdihnemo življenje.

Vrhunsko razvite integracije in avtomatizmi olajšajo vsakdanje delo brez omejevanja kreativnosti. ELITECAD Architecture vsebuje nešteta načrtovalska orodja za izdelavo detajliranih arhitekturnih modelov. Projekt lahko ustvarite v rekordnem času, z nekaj kliki pa mu dodate še zaključne detajle. Več podrobnosti najdete pod Povezljivost in Uporabnost. Poglejte si tudi nekaj primerov funkcij v naših video priporočilih.

Priporočeni video posnetki

Za več podrobnosti si oglejte naše video posnetke in ELITECAD@work izobraževalne video vsebine. Redno objavljamo nove vsebine pod Education - Tutorials in na našem YouTube kanalu.